Een bamboevloer: niet alleen duurzaam!

Bamboevloer

Bamboe is een duurzaam materiaal en is de laatste jaren erg populair geworden. Niet alleen zijn bamboevloeren duurzaam, ze zijn ook bijzonder sterk en sfeervol.

Een stabiele vloer

Met een bamboevloer heb je een vloer in huis gehaald die weinig krimpt en/of uitzet. Ook gaat de vloer lang mee en is één van de hardere houtsoorten en slijtvast. Verder bevat de vloer geen giftige stoffen en hoef je je niet druk te maken over eventuele allergieën.

Duurzaam

Bamboe heeft een hoge groeisnelheid en kan hierdoor sneller geoogst worden, waardoor het een ecologisch verantwoord product is.

Een hippe vloer

Duurzame vloeren worden steeds vaker gelegd en er is steeds meer vraag naar. Vooral op moderne kantoren zijn bamboevloeren helemaal in. Ook kun je met een bamboevloer een mooie luxe badkamer creëren, helemaal naar je eigen smaak!

Het leggen van een nieuwe bamboevloer

Een bamboevloer is makkelijk zelf te leggen. Bent u niet zo handig, of wil je het liever uitbesteden? Dan kun je het ook door Parketmeester laten doen. Voordat je gaat leggen is het goed om de leginstructies te bekijken. Als je een bamboevloer bij Parketmeester koopt, krijg je de leginstructies op papier.

Onderhoud bamboe

Bamboevloeren zijn eenvoudig in onderhoud. Schaf in ieder geval wel een goede schoonloopmat aan, waardoor eventuele zandkorrels geen kans maken. Tevens dient u gebruik te maken van een natuurlijk schoonmaak middel. Pas op met chemische schoonmaakmiddelen!